Een bedrijfsuitje wordt georganiseerd om ervoor te zorgen dat collega’s elkaar beter leren kennen en om de teambuilding een beetje op te krikken. Eigenlijk hoort elke medewerker er zich heel het jaar op te verheugen maar helaas is dit vaak niet het geval. Veel bedrijven organiseren namelijk elk jaar hetzelfde uitje en ik kan je vertellen, dat wordt ontzettend saai. Moet je je voorstellen dat je heel het jaar al weet wat je voor je verjaardag gaat krijgen. Dat is ook niet leuk toch? Hetzelfde is ongeveer met bedrijfsuitjes. Het moet leuk zijn, niet voorspelbaar en saai.

Wat ik al zei, een bedrijfsuitje is eigenlijk bedoeld om het team dichter bij elkaar te krijgen. Als je dit als baas ook wilt bereiken is het leuk om iets te gaan doen waar je bij moet samenwerken. Ik persoonlijk vind koken een heel leuk idee! En dan vooral als je bijvoorbeeld in tweetallen wordt verdeeld en dat elk team een gerecht maakt. Wanneer het eten is gemaakt eet je het lekker met het hele team op!

Ook een leuke vind ik, karten. Het geeft heel veel energie en adrenaline en wanneer je dit samen meemaakt is de kans groot dat het team gevoel toeneemt.

Als je een beetje een sportief team hebt, is het misschien ook een leuk idee om te gaan paintballen. Het is prijzig maar dan heb je ook wat! Ik garandeer je plezier.