Bent u op zoek naar een stoer uitje dat voor iedereen geschikt is? Kom dan blokarten in IJmuiden aan Zee!

Blokarten gaat snel, is avontuurlijk en het mooie eraan is dat iedereen het gegarandeerd binnen 5 minuten kan!

Blokarten is een niet alledaagse activiteit. Het is speciaal en het wordt gedaan aan de kust, een prachtig stukje Nederland. Lekker uitwaaien op het strand krijgt u er gratis bij!Blowkarten is ook nog eens snel en geheel CO2 vriendelijk. Allemaal punten die een uitje in de moderne tijd vereisen!

De blokarts zijn zeer makkelijk te besturen en de snelheid kunt u zelf bepalen. Na een korte instructie rijdt u direct de eerste meters zelfstandig weg. Natuurlijk is het even wennen, maar u zult merken dat het vertrouwen snel komt.

Na aanvullende tips en tricks van onze instructeurs heeft u alle tools in handen om helemaal zelfstandig te zeilen over het strand. U kunt de snelheid gaan verhogen, op twee wielen rijden of zelfs proberen om tegen de wind in te komen.

Strandzeilen is een leuke en uitdagende sport en is een geweldige aanvulling op actieve uitjes waar men nog jaren van na geniet! Leuke foto’s, gezonde competitie en ook elementen van teambuilding kenmerken deze activiteit.

Blokarten in IJmuiden
Wil je echt goed blokarten? Kom dan naar IJmuiden aan Zee! Hier bereikt u de hoogste snelheden en legt u de grootste afstanden af! Strand zeilen in IJmuiden betekent dat u rijdt op het breedste strand van Nederland met echte blokarts die zijn voorzien van XL Banden en de grootste zeilen die in de markt te verkrijgen zijn.