Supplementen om het geheugen te verbeteren - heb je al gehoord over de gunstige effecten van omega-3 visolie?

 

Je kunt verbaasd zijn om te ontdekken dat omega-3 visolie van een goede kwaliteit je geheugen evenals een aantal andere zaken aanzienlijk kan verbeteren. Hoewel er veel supplementen zijn om het beschikbare geheugen te verbeteren, kunnen ze niet tippen aan de geweldige voordelen die omega-3 vetzuren kunnen bieden.

Visolie staat onder meer bekend om haar krachtige anti-inflammatoire eigenschappen en ondersteuning om hartziekten te voorkomen, het slechte cholesterol te verlagen en n ehoge bloeddruk te kunnen controleren. Het is echter ook absoluut essentieel voor een goede gezondheid van de hersenen.

Onze lichamen kunnen deze essentiële vetzuren, DHA en EPA niet zelf aanmaken, zodat ze we het uit onze voeding moeten halen.

Wat de visolie zo belangrijk maakt, is de DHA-vetten die het bevat, omdat een groot deel van de hersenen uit deze DHA-vetten bestaat. Er is waargenomen dat mensen met Alzheimer, autisme en mensen die aan depressie lijden, een laag niveau van omega-3 in hun hersenen hebben.

Deze oliën bieden je een betere werking van de hersenen door efficiëntere neurotransmitters, wat leidt tot een betere concentratie en een aanzienlijk verbeterd geheugen.

Tijdens een recent onderzoek maakte een groep mensen van boven de 55 jaar, die geheugenproblemen hadden en zes maanden lang visolie hadden genomen, bijna half zo veel fouten in een reeks met vragen als de placebo-groep!

Ze verwijderen niet alleen schadelijke bloedplaatjes uit je bloed om je zo te beschermen tegen een beroerte, maar ze verwijderen ook bloedplaatjes uit de zenuwbanen om zo de helderheid en de snelheid van de transmissies te verbeteren.

We komen steeds meer te weten over deze geweldige natuurlijke oliën en geen andere supplementen om het geheugen te verbeteren kunnen zo veel bereiken en je helpen om in goede gezondheid te blijven.

De beste oliën zijn hoog in DHA; ongeveer 260mg per 1000mg en ze moeten zijn gedestilleerd om alle schadelijke toxinen te verwijderen. Controleer gewoon het label om dit te bekijken.

Als je degeneratieve ziekten zoals de ziekte van Alzheimer wilt vermijden en een verbeterd geheugen en algemeen bewustzijn wilt ervaren, samen met betere algemene gezondheid en welzijn, dan zal dagelijks visolie innemen je helpen om dit tot een realiteit te maken.

Als je meer wilt weten over de hoogwaardige DHA omega-3 supplementen die ik persoonlijk gebruik bezoek dan vandaag nog mijn website.